Clubochtenden

  • Sport, spel en geloof!

De Kroko’s op het Kleurrijk Festival

Datum: september 18, 2019 Auteur: Margaret Dai Categorie: Clubochtenden

As zaterdag 21 september starten we met het nieuwe seizoen van de Kroko’s. Dit jaar staan we buiten op het Ledeganckplein, omdat we namelijk meedoen met het Kleurrijk Festival. Van harte welkom om onze stand te bezoeken. Voor alle kinderen is er wat lekkers en uiteraard iets creatiefs. Het festival duurt van 12:00-16:00 uur. Tot dan! Groetjes, namens het Kroko-team

Kleurrijk Festival 2019


De Kroko’s is gevestigd in wijkcentrum De Oase in Spoorwijk.

Iedere zaterdag starten we samen om 11 uur met iets creatiefs, van knutselen, verven tot bakken. Er worden liedjes gezongen, spelletje gespeeld en een interactief bijbelverhaal verteld.  Wij streven ernaar om de kinderen uit de wijk positieve normen en waarden mee te geven, zoals vriendelijk zijn, eerlijk blijven, vergeven en meer. Wij zien dat kinderen en ouders uit allerlei culturen en geloven bevriend raken met elkaar en elkaar zelfs helpen.

Na het kinderprogramma eindigen we samen met een gezellige en gevarieerde lunch!

Mocht je als ouder af en toe mee willen helpen met het kinderwerk (koken, koffie inschenken tot aan het bedenken van een knutselwerk), neem dan even contact op met Margaret. Of stuur een mailtje naar info@dekrokos.nl.

Kroko Zomerweek 13

Tot gauw!

Groetjes,

het Kroko-team