Clubochtenden

  • Sport, spel en geloof!

Koninklijke Kerstlunch

Datum: december 2, 2018 Auteur: Margaret Dai Categorie: Clubochtenden

Welkom bij kinderclub De Kroko’s, voor alle kinderen van de basisschoolleeftijd.

Wat betekent Kerst voor jou? Een tijd om bij je familie te zijn of samen te genieten van de kerstboom en het overvloed aan eten? Bij de Kroko’s vertellen we het bijzondere verhaal over de geboorte van Jezus, Zoon van God, die gekomen is om ons te redden.

Komende zaterdagen (8 & 22 december) voeren we steeds een stukje van het kerstverhaal uit.  En op zaterdag 22 december sluiten we dit af met een uitgebreide kerstlunch. Alle papa’s en mama’s zijn dan harte welkom om te blijven en mogen als ze willen iets lekkers meenemen. Want kerst is ook een tijd om met elkaar te delen van het overvloed dat God ons gegeven heeft. 

kerst 2018


Over de Kroko’s

Om de week op de zaterdag starten we met een creatieve ochtend. Er worden liedjes gezongen, spelletjes gespeeld en we nemen de kinderen mee in de prachtige verhalen uit Gods Woord.  We hebben een verlangen dat de kinderen uit de wijk plezier kunnen hebben op de club en weten dat ze ontzettend waardevol zijn. Tegelijk hopen we dat de kinderen de positieve waarden mee zullen nemen in hun dagelijks leven. Enkele thema’s die voorbij zullen komen: vriendelijk zijn, vrijgevig zijn, eerlijk blijven, vergeven en meer.

We zien dat kinderen en ouders uit allerlei culturen en geloven bevriend raken met elkaar en elkaar helpen.

Mocht jij ook mee willen helpen met het kinderwerk (koken, koffie inschenken tot aan het bedenken van een knutselwerk), neem dan even contact op met Margaret. Of stuur een appje.

Kroko Zomerweek 13

Tot gauw!

Groetjes,

het Kroko-team

T.  06-19367919
E. info@dekrokos.nl

“God heeft de wereld zo lief, dat Hij zijn eniggeboren Zoon gegeven heeft, opdat een ieder die in Hem gelooft, niet verloren gaat, maar eeuwig leven krijgt.” Johannes 3:16