Welkom bij ki...

  • Sport, spel en geloof!

Kroko Zomerweek 2

De Kroko’s is een kinderclub in Spoorwijk voor alle kinderen tot 12 jaar. Wij willen de kinderen uit de buurt een vaste, veilige plek bieden waar ze plezier kunnen hebben, vrienden kunnen maken, hun creativiteit kunnen laten zien. We laten ze ook weten dat zij uniek en waardevol zijn in Gods ogen. Wij hopen zo dat de kinderen in de wijk positiever met elkaar om zullen gaan.

Wil je terugzien wat we op de club gedaan hebben of wat we de volgende keer gaan doen? Volg ons dan op FaceBook #DeKrokos. 

 

Het Kroko-kinderprogramma

Om de week op de zaterdag starten we met een creatieve ochtend. Er worden liedjes gezongen, spelletjes gespeeld en we nemen de kinderen mee in de prachtige verhalen uit Gods Woord. We zien dat kinderen en ouders uit allerlei culturen en geloven met elkaar bevriend raken met elkaar.

10:45u     Inschrijving/Inloop
11:00u     Creatief
11:30u     Samen zingen
11:45u     Verhaal met spel
12:00u     Lunch

Er zijn geen kosten aan verbonden. Mocht jij ook als vrijwilliger mee willen helpen met het kinderwerk (koken, koffie inschenken tot aan het bedenken van een knutselwerk), neem dan even contact op met Margaret. Of stuur een mailtje naar info@dekrokos.nl.

Thema Samen = sterk

Tot gauw!

Groetjes,

het Kroko-team

 

 

Kroko-visie

We staan en gaan voor een club waar: iedereen zich welkom voelt, we betrokken zijn bij kinderen en ouders, we respect hebben voor elkaar en onszelf, mensen zich veilig voelen om te groeien en we delen ons werk graag met anderen.

Kroko-team

We zijn een enthousiast en mutli-cultureel team met hart voor de kinderen en ouders die onze club bezoeken. Ieder teamlid doet wat bij hem of haar het beste past binnen de Kroko’s: leiding over de middag, catering, verantwoordelijk voor de activiteit, all-round.

IMG_20180616_114221