WELKOM BIJ DE...

  • Sport, spel en geloof!

Op zaterdag hebben we kinderclub in Spoorwijk (Den Haag), waar de kinderen voor twee uurtjes lang hun creatieve energie kwijt kunnen. Deelnemen is gratis. #dekrokos #coronaproof

Wil je zien wat we op de club doen? Neem een kijkje op onze facebook-pagina #dekrokos.

IMG_20180616_114221

Het kinderprogramma (10:30-12:30 uur)

Om de week op zaterdag starten we met een creatieve ochtend. Er worden liedjes gezongen, spelletjes gespeeld en we nemen de kinderen mee in de prachtige verhalen uit Gods Woord. We zien dat kinderen en ouders uit allerlei culturen en geloven bevriend raken met elkaar.

Hoewel er geen kosten aan verbonden zijn, mag je altijd een vrijwillige bijdrage leveren. Mocht jij een gift willen geven of als vrijwilliger mee willen helpen met het kinderwerk (denk aan koken, koffie inschenken of het bedenken van iets creatiefs), neem dan contact op met Corieke, e-mail: info@dekrokos.nl.

Thema Samen = sterk

Kroko-visie

We staan en gaan voor een club waar: iedereen zich welkom voelt, we betrokken zijn bij kinderen en ouders, we respect hebben voor elkaar en onszelf, mensen zich veilig voelen om te groeien en we delen ons werk graag met anderen.

Kroko-team

We zijn een enthousiast en multi-cultureel team met hart voor de kinderen en ouders die onze club bezoeken. Ieder teamlid doet wat bij hem of haar het beste past binnen de Kroko’s: leiding over de middag, catering, verantwoordelijk voor de activiteit, all-round.