Welkom bij de...

  • Sport, spel en geloof!

Kroko Zomerweek 2

De Kroko’s is een kinderclub voor kinderen van de basisschoolleeftijd. Wij hebben het verlangen dat kinderen uit de buurt een veilige plek hebben waar ze plezier kunnen hebben, hun creativiteit uit kunnen drukken en weten dat zij uniek en waardevol zijn in Gods ogen. Daarnaast hopen we dat de kinderen in de wijk positiever met elkaar om zullen gaan. 

 

Over de Kroko’s

Om de week op de zaterdag starten we met een creatieve ochtend. Er worden liedjes gezongen, spelletjes gespeeld en we nemen de kinderen mee in de prachtige verhalen uit Gods Woord.

We zien dat kinderen en ouders uit allerlei culturen en geloven met elkaar bevriend raken met elkaar.

Mocht jij ook mee willen helpen met het kinderwerk (koken, koffie inschenken tot aan het bedenken van een knutselwerk), neem dan even contact op met Margaret. Of stuur ons een appje.

Thema Samen = sterk

Tot gauw!

Groetjes,

het Kroko-team

T.  06-19367919
E. info@dekrokos.nl

Kroko-visie

We staan en gaan voor een club waar: iedereen zich welkom voelt, we betrokken zijn bij kinderen en ouders, we respect hebben voor elkaar en onszelf, mensen zich veilig voelen om te groeien en we delen ons werk graag met anderen.
Meer

Krokoteam

We zijn een enthousiast en gepassioneerd team met hart voor de kinderen en ouders die onze club bezoeken. Ieder teamlid doet wat bij hem of haar het beste past binnen de Kroko’s: leiding over de middag, catering, verantwoordelijk voor de activiteit, all-round.