Clubochtenden

  • Sport, spel en geloof!

Wie zoekt die zal vinden!

Datum: november 9, 2018 Auteur: Margaret Dai Categorie: Clubochtenden

DSCN1361

Welkom bij kinderclub De Kroko’s, voor alle kinderen van de basisschoolleeftijd. Ben jij ook weleens iets of iemand kwijtgeraakt? En had je het voorwerp of de persoon uiteindelijk teruggevonden? Dan was je vast dolgelukkig! Deze keer gaan we het hebben over Het Verloren Schaap. God zoekt ons namelijk ook steeds weer op. Daarnaast gaan we weer volop knutselen voor de winter. Kom jij ook?

Het verloren schaap

Over de Kroko’s

Om de week op de zaterdag starten we met een creatieve ochtend. Er worden liedjes gezongen, spelletjes gespeeld en we nemen de kinderen mee in de prachtige verhalen uit Gods Woord.  We hebben een verlangen dat de kinderen uit de wijk plezier kunnen hebben op de club en weten dat ze ontzettend waardevol zijn. Tegelijk hopen we dat de kinderen de positieve waarden mee zullen nemen in hun dagelijks leven. Enkele thema’s die voorbij zullen komen: vriendelijk zijn, vrijgevig zijn, eerlijk blijven, vergeven en meer.

We zien dat kinderen en ouders uit allerlei culturen en geloven bevriend raken met elkaar en elkaar helpen.

Mocht jij ook mee willen helpen met het kinderwerk (koken, koffie inschenken tot aan het bedenken van een knutselwerk), neem dan even contact op met Margaret. Of stuur een appje.

Thema Samen = sterk

Tot gauw!

Groetjes,

het Kroko-team

T.  06-19367919
E. info@dekrokos.nl